SCHOOL VOOR PADWERK

Persoonlijke ontwikkeling als brug naar helperschap

De Padwerk Helperschapsopleiding is een vijfjarige, modulaire opleiding op hbo-niveau. De opleiding is bedoeld voor zowel mensen die verlangen naar intensieve persoonlijke groei als voor mensen die anderen in hun proces willen begeleiden. Wanneer jij je diepgaand met het Padwerk wilt verbinden en samen met andere studenten dit groeiproces wilt starten, dan ben je van harte welkom. Soms leidt het proces tot daadwerkelijk helperschap, maar dat hoeft niet.

De lezingen zijn het hart van het Padwerk

Doel en inhoud

De opleiding is een eerste stap naar het helperschap en bestaat uit modules waarin centrale thema’s uit de lezingen worden behandeld. De modules verlopen opeenvolgend, maar zijn ook als losse onderdelen te volgen. Daardoor kan het per persoon verschillen hoelang het duurt om alle modules te voltooien.

Tijdens de opleiding word je getraind in een breed scala aan vaardigheden en technieken. Daarnaast word je ondersteund in jouw organische ontwikkeling van het bewustzijn dat je als helper nodig hebt. In de studiegids lees je meer over de inhoud en de opbouw van de Helperschapsopleiding.

Toelating en aanmelding

Na je aanmelding volgt een toelatingsgesprek met de opleidingscoördinator. Samen bekijken jullie of het traject van de Helperschapsopleiding aansluit bij wat jij zoekt.
Ook wordt nagegaan of je voldoet aan enkele criteria, zoals voldoende kennis van Padwerk en je begrip van het principe dat jij verantwoordelijk bent voor alles in jouw leven. In de studiegids lees je meer over de toelating, kosten, algemene voorwaarden en ons privacyreglement.

De lezingen zijn het hart van het Padwerk