OVER DE GIDS

De Gids is een entiteit uit een andere werkelijkheid.

Zelfstandig onderzoek van waarheid en liefde

De lezingen die werden gechanneled door Eva Pierrakos zijn afkomstig van een groep entiteiten die door Eva de Gids wordt genoemd. De Gids zelf wees er steeds op dat de manier waarop de communicatie tot stand kwam van minder belang was dan de uitwerking ervan en nodigde voortdurend uit tot zelfstandig onderzoek van waarheid en liefde.

De Gids heeft aangegeven dat dit pad onder de persoonlijke leiding van Jezus Christus staat, maar dat er nog andere entiteiten zijn die specifieke taken uitvoeren. De Gids was spreekbuis van een grotere groep entiteiten, die zich bezig hield met het selecteren van onderwerpen en het opstellen van de lezingen. Verder laat de Gids het belang zien van dienstbaarheid aan het volle Christusbewustzijn, dat bezig is zich te verspreiden en door het menselijk bewustzijn heen sijpelt waar dat maar mogelijk is.

Onder de leiding van Jezus Christus

De Gids heeft aangegeven dat dit pad onder de persoonlijke leiding van Jezus Christus staat, maar dat er nog andere geesten zijn die specifieke taken uitvoeren. De Gids was spreekbuis van een grotere groep entiteiten, die zich bezig hield met het selecteren van onderwerpen en het opstellen van de lezingen. Verder laat de Gids het belang zien van dienstbaarheid aan het volle Christusbewustzijn, dat bezig is zich te verspreiden en door het menselijk bewustzijn heen sijpelt waar dat maar mogelijk is.

Eva PierrakosDe lezingen werden doorgegeven via Eva Pierrakos.

Kennismaken met Padwerk

Wil je kennismaken met Padwerk? Dat kan op verschillende manieren: op een open Paddag, in een lezingengroep, door een gesprek, telefonisch, per e-mail of via Zoom. Je bent van harte welkom.

Stuur een e-mail naar [email protected] en wij nemen contact met je op.

Citaat van de week