Activiteiten van leden

Saskia Hontelé Gommers

Saskia Hontelé Gommers is padwerk lid sinds 2004 en werkt sinds 2003 met de lezingen.

Zij geeft wekelijks het Padwerk citaat uit en heeft twee (werk)boeken geschreven met de Padwerk lezingen van Eva Pierrakos als basis: Vrede vinden in jezelf, deel I en deel II.

Contactgegevens:

Website: www.aquariusmens.nl

YouTube: https://www.youtube.com/@aquariusmens2175 (Nederlandse en Engelse klankmeditaties en workshops, gebaseerd op teksten uit de Padwerk lezingen)

Facebook:

Pathwork weekly quotes: https://www.facebook.com/pathworkweeklyquotes

Levenswijsheid uit de Padwerk lezingen: https://www.facebook.com/Padwerk

Padwerk activiteiten: https://www.facebook.com/profile.php?id=100063192371078

De lezingen zijn het hart van het Padwerk
De lezingen zijn het hart van het Padwerk

Agnes van Nierop

Mijn Helperschap

Voor mij zijn de Padwerk lezingen een hulpmiddel bij het bewustzijnsverruimende proces zoals dat in mijn leven centraal staat. Een bewustzijnverruimend proces ten dienste van en als bijdrage aan, het Universele Proces waar we allemaal deel van zijn.

Wat ik innerlijk ervaren heb is dat, voor het kunnen optreden van een verruiming van het bewustzijn, het nodig is dat ik me leer openen voor het ‘onbekende’. Het leren uithouden in het ‘niet weten’ is een leerproces op zich geweest voor mij. Ook het laten passeren van alles wat ik blijk te willen is een diepgaand proces. Alles wat ik wil, werkt als een dwarsbomende energie in het verruimende proces.

Door deze innerlijke weg te gaan vervul ik mijn levenstaak en dat op zichzelf geeft me een diep soort vreugde, die door de frustratie heengaand, steeds weer voelbaar wordt.De basis van dit ‘innerlijk werk’ is de Liefde, een besef dat alles wat in mij leeft met elkaar verbonden is en gezien mag worden.

Als deze woorden in jou resoneren en je je aangesproken voelt kan je me altijd mailen en me dingen voorleggen. Ik zal altijd antwoorden. In het over en weer zal dan wel blijken of we ‘samen kunnen werken’ en kan die samenwerking verder vorm krijgen.

Contactgegevens: