Activiteiten van leden

Er zijn verschillende manieren om met het Padwerk materiaal te werken. Helpers hebben de Padwerk Helperschapsopleiding afgerond en kunnen sessies of lezingengroepen aanbieden. Maar er zijn ook mensen die bijvoorbeeld klankschaal-meditaties aanbieden aan de hand van de lezingen, of mensen die thema-bijeenkomsten organiseren met Padwerk als uitgangspunt. Ook zijn er helpers die op een andere manier hun helperschap invullen. Hieronder presenteren zich mensen die activiteiten aanbieden met Padwerk als basis.

De lezingen zijn het hart van het Padwerk

Garden of Mala

The Garden of Mala is een verbindingstuin, waarin je je kunt verbinden met anderen en/of met jezelf.

Buiten dat we ook speciale dagen organiseren is deze prachtige Zen-tuin gratis geopend om elkaar te ontmoeten, in gesprek te gaan of zomaar op een bankje van je innerlijke rust te genieten.

Op de georganiseerde dagen kun je naar de Zen-tuin voor het Padwerk, meditatie, coaching, yoga, ontspanning, ontmoetingen, plezier en zelfzorg.

We zijn open van mei tot oktober.

Contactgegevens:

The Garden of Mala
Monique Snepvangers
Armendijk 3, Ossendrecht

https://www.thegardenofmala.nl

email: [email protected]

+31 (6) 121 58 608

Volg ons op instagram of facebook voor meer info en openingstijden.

Saskia Hontelé Gommers

Saskia Hontelé Gommers is padwerk lid sinds 2004 en werkt sinds 2003 met de lezingen.

Zij geeft wekelijks het Padwerk citaat uit en heeft twee (werk)boeken geschreven met de Padwerk lezingen van Eva Pierrakos als basis: Vrede vinden in jezelf, deel I en deel II.

Daarnaast heeft Saskia een YouTube kanaal met klankmeditaties en workshops, gebaseerd op teksten uit de Padwerk lezingen. In 2023 is zij gestart met het geven van workshops en meditaties in het Engels aan Padwerkers in het buitenland.

Contactgegevens:

Website: www.aquariusmens.nl

YouTube: https://www.youtube.com/@aquariusmens2175 (Nederlandse en Engelse klankmeditaties en workshops, gebaseerd op teksten uit de Padwerk lezingen)

Facebook:

Pathwork weekly quotes: https://www.facebook.com/pathworkweeklyquotes

Levenswijsheid uit de Padwerk lezingen: https://www.facebook.com/Padwerk

Padwerk activiteiten: https://www.facebook.com/profile.php?id=100063192371078

De lezingen zijn het hart van het Padwerk
De lezingen zijn het hart van het Padwerk

Agnes van Nierop

 Voor mij zijn de Padwerk lezingen een hulpmiddel bij het bewustzijnsverruimende proces zoals dat in mijn leven centraal staat. Een bewustzijnverruimend proces ten dienste van en als bijdrage aan, het Universele Proces waar we allemaal deel van zijn.

Wat ik innerlijk ervaren heb is dat, voor het kunnen optreden van een verruiming van het bewustzijn, het nodig is dat ik me leer openen voor het ‘onbekende’. Het leren uithouden in het ‘niet weten’ is een leerproces op zich geweest voor mij. 

Ook het laten passeren van alles wat ik blijk te willen is een diepgaand proces. Alles wat ik wil, werkt als een dwarsbomende energie in het verruimende proces.

Door deze innerlijke weg te gaan vervul ik mijn levenstaak en dat op zichzelf geeft me een diep soort vreugde, die door de frustratie heengaand, steeds weer voelbaar wordt.

De basis van dit ‘innerlijk werk’ is de Liefde, een besef dat alles wat in mij leeft met elkaar verbonden is en gezien mag worden.

Als deze woorden in jou resoneren en je je aangesproken voelt kan je me altijd mailen en me dingen voorleggen. Ik zal altijd antwoorden.

In het over en weer zal dan wel blijken of we ‘samen kunnen werken’ en kan die samenwerking verder vorm krijgen.

Contactgegevens:

[email protected]

Je kan mij ook vinden op Facebook waar ik regelmatig berichten plaats.